Profhilo Haenkenium

“Your new addiction``

Uitzonderlijk anti-oxidant effect

Vermindert zichtbare tekenen van veroudering

Vroegtijdige veroudering bescherming

Herstelt barrièrefunctie & hydratatie van de huid

Vermindert huidirritatie & rode plekjes

Voorkomt vergrijzing

Our wonderful specialists will take care of you

SHOP NOW

You can order our products at home and we will be happy to deliver them to you

Profhilo Haenkenium Serum

@clausholtzaesthetics

#floorclaus #rogierholtz #profhiloserum #profhilohaenkenium #profhilotreatment

Beauty Center

where you can feel like home

Few Quotes

from our clients

Hoe het kan dat mijn gezicht na 40 kilo gewichtsverlies er zo goed uitziet? Sinds een paar maanden ben ik onder behandeling bij Rogier en Floor van Clausholtz. Zij gebruiken de Profhilo hyaluronzuur prikjes bij mij om op natuurlijke wijze de collageen aanmaak en dus de versteviging van mijn huid te bewerkstelligen. Ook gebruik ik onder mijn reguliere verzorgingsproducten het serum van Profhilo. Mijn huid knapt zienderogen op, wordt strakker en gladder. Ik ben een gelukkig mens. Heel veel dank en hulde aan Profhilo en het team van Clausholtz. https://www.instagram.com/pattybrard/

Patty Brard

TV Personality
Profhilo is als een facelift zonder operatie. Het effect van 's werelds beste serums bij elkaar, maar dan allemaal in 1 product gestopt. Je oogt alsof je compleet uitgerust van een lange vakantie terug komt.

Antois Kiestra

Fashion - Brand Owner
Profhilo is voor mij ontdekking van het jaar. Je ziet minder rimpels door gebruik van het serum. Ik gebruik hem dag en nacht, ik doe er overdag wel een goede 50+ sublock bij. Ik deed al profhilo behandelingen maar nu met het serum erbij lijkt het resultaat nog spectaculairder. Ik ben er heel blij mee en het is heel erg betaalbaar.

Annet Nederveld

Kunstenares