Profhilo® : photoshop in een spuitje
de 5 point facelift: 5 pijnloze prikjes in het gelaat voor een liftend en huidverstrakkend effect
hydrateert en geeft een fraaie egale teint Voor een frisse en stralende uitstraling Verbetering van de huidstructuur Versteviging van de huid
verjonging en verstrakking van de huid
Profhilo® is geschikt voor: Gelaat Lijntje bovenlip Hals Decollete Handen Verstevigen van de bovenlip

DE PROFHILO® TREATMENT

verstrakken en verjongen van binnenuit

Boek nu een vrijblijvend consult en krijg 35 euro korting op een behandeling met Profhilo®.

MEER OVER DE PROFHILO® TREATMENT

Profhilo®: dé nieuwste en meest natuurlijke anti-aging behandeling met een hyaluronzuur.

Een behandeling met Profhilo® is een zeer effectieve en eenvoudige techniek om de huid te verstrakken en verjongen.

Profhilo® wordt met enkele kleine pijnloze prikjes in de huid geïnjecteerd.

De huid wordt zichtbaar stralender, vitaler en steviger zonder dat het volume geeft.

WAT HOUDT EEN BEHANDELING MET PROFHILO® IN?

Profhilo® verstrakt en voorkomt veroudering van uw huid.

Profhilo® is een uniek product met een puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen die zorgt voor de aanmaak van collageen en elastine. Profhilo® voedt de huid en draagt zo bij aan het herstel van de natuurlijke stevigheid. Het resultaat is een significante huidverstrakking na 4-8 weken.

UNIEK PRODUCT

Profhilo® is ontwikkeld voor huidverjonging en is het eerste en enige product dat zich prachtig verdeelt over het behandelde gebied. Deze gepatenteerde technologie zorgt voor:

• Verbeterde en zachte huidstructuur

• Hydratatie van de huid

• Een frisse uitstraling met een natuurijk teint • Liftend effect en vermindering van de rimpeldiepte

• Afname van roodheid en kleine ontstekingen (acne)

VOOR WIE?

Profhilo® wordt geadviseerd voor personen vanaf 30 jaar die zich willen beschermen tegen het verouderingsproces van de huid.

Na het 30e levensjaar verliezen we geleidelijk collageen, elastine en hyaluronzuur. Dit betekent dat we de eerste tekenen van huidveroudering beginnen te zien in de vorm van fijne lijntjes en rimpels.

DE 5 MEEST POPULAIRE ZONES

1. Het gezicht ( middels de 5 points facelift techniek)

2. De hals

3. Het decolleté

4. De handen

5. Versteviging van bovenlip / rokerslijntjes

DE PROFHILO® BEHANDELING

In een vrijblijvend consult met de arts van CLAUSHOLTZ aesthetics worden uw vragen en mogelijkheden besproken.

Tijdens de behandeling wordt Profhilo® middels enkele pijnloze injecties aangebracht in de te behandelen zone. De behandeling is eenvoudig en de kans op blauwe plekjes is klein. Hierdoor is het ook een prima behandeling om in te plannen tussen je werkzaamheden door net als bijvoorbeeld gewoon is bij een behandeling met botox. De resultaten worden zichtbaar 4-8 weken na de behandeling.

Na de behandeling kunt u dagelijkse gewoontes weer hervatten, wel adviseren wij altijd het gebruik van een goede zonbescherming aan en raden wij het ondergaan van een laserbehandeling tot 3 weken na de behandeling af.

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB IK NODIG?

Er zijn 2 behandelingen nodig om de huid te herstellen en activeren. De tweede behandeling wordt 4 weken na de eerste behandeling uitgevoerd. De meeste cliënten laten vervolgens na 4 tot 6 maanden de volgende behandeling uitvoeren.

Het resultaat is direct zichtbaar. In de daaropvolgende maanden wordt de dermis gestimuleerd om te blijven verbeteren. Een stevige, strakkere huid en betere huidkwaliteit.

De volgende zones kunnen worden behandeld:

– Gezicht / 5 point facelift

– Hals – Decolleté

– Bovenlip / rokerslijntjes / voorhoofd

– Handen

Behandeling van 1 zone (2ml) 335 euro

 

Behandeling van 2 zones (4ml) 600 euro

 

Behandeling van 3 zones (6ml) 850 euro

Patty Brard

TV Personality
Hoe het kan dat mijn gezicht na 40 kilo gewichtsverlies er zo goed uitziet? Sinds een paar maanden ben ik onder behandeling bij Rogier en Floor van Clausholtz. Zij gebruiken de Profhilo hyaluronzuur prikjes bij mij om op natuurlijke wijze de collageen aanmaak en dus de versteviging van mijn huid te bewerkstelligen. Ook gebruik ik onder mijn reguliere verzorgingsproducten het serum van Profhilo. Mijn huid knapt zienderogen op, wordt strakker en gladder. Ik ben een gelukkig mens. Heel veel dank en hulde aan Profhilo en het team van Clausholtz. https://www.instagram.com/pattybrard/

Antois Kiestra

Fashion - Brand Owner
Profhilo is als een facelift zonder operatie. Het effect van 's werelds beste serums bij elkaar, maar dan allemaal in 1 product gestopt. Je oogt alsof je compleet uitgerust van een lange vakantie terug komt.

Annet Nederveld

Kunstenares
Profhilo is voor mij ontdekking van het jaar. Je ziet minder rimpels door gebruik van het serum. Ik gebruik hem dag en nacht, ik doe er overdag wel een goede 50+ sublock bij. Ik deed al profhilo behandelingen maar nu met het serum erbij lijkt het resultaat nog spectaculairder. Ik ben er heel blij mee en het is heel erg betaalbaar.

WAT HOUDT EEN BEHANDELING MET PROFHILO® IN?

zie menu 1

HOE WORDT DE PROFHILO® BEHANDELING UITGEVOERD?

zie menu 2

MAG IK MAKE UP GEBRUIKEN NA DE BEHANDELING?

Het advies is om tot 24u na de behandeling geen make up te gebruiken

HOE ZIE IK ERUIT NA DE BEHANDELING?

Na de behandeling is er enige roodheid zichtbaar van de injecties, deze verdwijnen direct na de behandeling, de bultjes zijn nauwelijks zichtbaar en verdwijnen in enkele uren na de behandeling

HOE ZIT HET MET HET BEZOEK AAN EEN SAUNA, ZONNEBANK OF TURKS STOOMBAD NA DE BEHANDELING?

Geadviseerd wordt om het bezoek aan een sauna of turks stoombad pas de volgende dag te doen. Een zonnebank wordt niet geadviseerd in de 1e 48uur na de behandeling

ZIJN ER BEPERKINGEN TAV MEDICATIE?

Het gebruik van nsaid’s en bloedverdunners (diclofenac, ibuprofen, naproxen) wordt voor en na de behandeling afgeraden. U kunt altijd de arts om advies vragen.

ZIJN ER RISICO'S VERBONDEN AAN EEN BEHANDELING MET PROFHILO?

Profhilo is een puur en veilig hyaluronzuur. Na een injectie kan er een blauwe plek ontstaan. CLAUSHOLTZ aesthetics heeft inmiddels meer dan 2000 behandelingen uitgevoerd zonder complicaties.